Image

Opdrachtgevers

De afgelopen 20 jaar heb ik voor verschillende opdrachtgevers gewerkt binnen zorg en welzijn, onderwijs en ook voor de advocatuur en MKB. Hieronder enkele recente voorbeelden van mijn werkzaamheden. 
Image

Tactus Verslavingszorg

Tactus verslavingszorg biedt begeleiding bij verslavingsproblematiek. Ik ben sinds 2006 aan Tactus verbonden en heb op verschillende locaties, voor diverse medewerkers en managers, coaching verzorgd. Het laatste jaar ben ik verbonden aan de Piet Roordakliniek en verzorg ik begeleide intervisie aan de behandelaren op beide locaties. Daarnaast bied ik individuele coaching, verzuimbegeleiding en supervisie.
Silvia begeleidt de intervisie-bijeenkomsten op een prettige en flexibele manier. Ze geeft ruimte aan het individu, maar kan ook sturing bieden als de groep dat nodig heeft. Ze bouwt mee aan een veilige sfeer door haar integere en oprechte betrokkenheid
Image

Stichting K-Vriendelijk

Stichting K-Vriendelijk biedt verschillende vormen van zorg- en dienstverlening aan zowel jeugdigen, volwassenen en gezinnen. Ik ben vanaf 1 februari 2023 als coach werkzaam voor K-Vriendelijk. Ik begeleid alle 40 medewerkers, dit betekent dat ik zowel teams coach als individuen coach. 
Silvia is een ervaren vakvrouw, scherp in haar analyses en voegt zich makkelijk in de organisatie. Ze heeft een prettige persoonlijkheid en heldere manier van communiceren.

Als coach is zij sympathiek en empathisch maar ook directief en activerend waar nodig. Ze is in staat om zowel teams als individuele medewerkers op waardevolle manier te coachen en stimuleren tot verdere professionele ontwikkeling.   
Image

Sensire

Sensire is de grootste zorgorganisatie in Oost-Gelderland. Ruim 3 jaar heb ik de begeleide intervisie verzorgd van de Specialisten Ouderengeneeskunde, Locatie Zutphen. 
Silvia heeft onze vakgroep jarenlang gecoacht. Dat waren altijd prettige bijeenkomsten met veel diepgang, waarbij we onszelf en elkaar goed hebben leren kennen. Ze wist elke keer opnieuw inspirerende methodes te gebruiken, die dan verrassende inzichten gaven. Helaas hebben we onze bijeenkomsten vanwege een fusie moeten staken.
Image

JBOV Zwolle

JBOV begeleidt gezinnen waar kinderen niet veilig kunnen opgroeien. Sinds 1,5 jaar verzorg ik de begeleide intervisie voor een groep Jeugdbeschermers. 

Meer weten?

Meer weten over hoe ik coaching kan toepassen binnen jouw organisatie? Neem contact met mij op.

Contact opnemen