Over mij

Met veel plezier en enthousiasme begeleid ik medewerkers en organisaties. Zowel vanuit mijn eigen bureau (sinds 2002) als voor de Hogeschool Windesheim. Begeleidingskunde is ruim 20 jaar mijn vak en ik heb passie voor leren en ontwikkelen. Dit is de rode draad in mijn werk.

Manier van werken

Anderen zien mij als een open, gedreven, enthousiaste persoon. Snel in staat tot het creëren van een persoonlijke sfeer en stimuleren van diepgang. Ruimte gevend maar wel in control. Ik beschik over een positieve, activerende manier van werken gecombineerd met een frisse, luchtige en zakelijke blik. Mijn stijl is no nonsens, gericht op resultaat maar altijd met oog en hart voor de mens.
Ik ben geregistreerd supervisor bij de LVSC en heb de master Social work & Innovation gevolgd. Onlangs ben ik mij gaan verdiepen en opgeleid in de positieve psychologie. Dit is een waardevolle toevoeging op mijn praktijkervaring binnen zorg, welzijn en onderwijs en wetenschappelijke achtergrond.

Binnen de hogeschool ben ik als docent/coach sterk betrokken bij het onderwerp coaching en leiderschap en van daaruit verbonden aan verschillende (post-)hbo opleidingen. De laatste jaren begeleid ik vooral veel individuen en intervisiegroepen.
En privé? Ik ben geboren in Hengelo (1965) en woon samen met Ab in Deventer. We hebben twee volwassen kinderen. Ik ben een actieve buitensporter maar schuw de sportschool niet. Met daarbij veel hobby’s zoals lezen en creatief bezig zijn, zorg ik voor een goede balans tussen werk en privé.

Meer weten?

Meer weten over hoe verschillende vormen van begeleiding van waarde kan zijn binnen jouw organisatie? Neem contact met mij op.

Contact opnemen