Over Silvia Scholten

Silvia Scholten (1965) is eigenaar van het adviesbureau (sinds 2002) en werkt van hieruit als trainer/coach en als supervisor/intervisor. Zij heeft jarenlange ervaring binnen de jeugdzorg en het hoger onderwijs, in zowel uitvoerende als leidinggevende functies.

 

Typisch Silvia
Silvia houdt van resultaat en dat zie je terug in haar manier van werken. Duidelijkheid vooraf zorgt voor een prettige samenwerking, waarin alle partijen hetzelfde doel voor ogen hebben. Silvia is open en toegankelijk en staat bekend om haar frisse, zakelijke kijk en no-nonsense mentaliteit.

 

CV in een notendop
Silvia volgde de Voortgezette Opleiding Social Work, is geregistreerd supervisor en heeft in 2013 de Master Social Work & Innovation afgerond. Vanaf 2012 is Silvia verbonden aan de hogeschool Windesheim als senior accountmanager bij het domein Gezondheid & welzijn en vanaf 2016 bij het domein Business, Media en Recht. Zie verder haar uitgebreide CV op Linkedin.

 

Naast haar functie bij Windesheim is Silvia op projectbasis beschikbaar als freelance trainer, coach, inter- en supervisor en gespreksleider / voorzitter.

 

Adviesbureau Silvia Scholten
Deventer
T 06 2236 2847
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.